Eeuwigdurende grafrust in Zuid-HollandNatuurbegraafplaats Zomerlanden

Zomerlanden | Zuid Holland

Zomerlanden is de eerste grote natuurbegraafplaats in Zuid-Holland aan de boorden van de Oude Maas in Heinenoord. Het natuurgebied ligt in een vijftig jaar oud oeverbos, gelegen tussen de Oude Maas en polderlandschap. Het maakt onderdeel uit van het nationaal landschap de Hoeksche Waard. Vanuit Rotterdam en Den Haag, maar ook Zeeland is het mogelijk om dichtbij begraven te worden met eeuwigdurende rust.

Een meanderende waterloop doorkruist het 9 hectare grote gebied. De Islamitische zone ligt op een halfopen plek omringt door bos en paden. In deze zone speciaal voor moslims is het mogelijk om een enkel, dubbel en familiegraf te reserveren.

Voorzieningen

Op Natuurbegraafplaats Zomerlanden vindt u een sfeervol ontvangsthuis dat van alle gemakken is voorzien.

Paden

Op de natuurbegraafplaats zijn paden aangelegd, zodat er geen schade ontstaat op plekken waar graven en begroeiing zich bevinden. De slingerende paden leiden u over de hele begraafplaats. Deze zijn breed opgezet om uitvaarten mogelijk te maken.

Parkeerruimte

Bij de natuurbegraafplaats is voldoende parkeergelegenheid. De parkeerplaats ligt direct naast het ontvangsthuis.

Vervoer

Voor mensen die moeilijk ter been zijn, is er een electrokar beschikbaar. Deze e-car wordt altijd door een van onze medewerkers bestuurd. Het is dus van belang om tijdig te laten weten als u hier gebruik van wenst te maken.

Afspraak maken Zomerlanden

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Tarieven Zomerlanden

De eenmalige aankoopkosten zijn inclusief de grafmarkering, het beheer en onderhoud door Zomerlanden. De kosten kunnen eventueel in termijnen worden betaald.

t/m jan 2023 vanaf feb 2023
Enkel graf € 5.200,– € 5.400,–
Begraafkosten € 795,– € 895,–

De begraafkosten betaalt u pas wanneer de begrafenis plaatsvindt.