Eeuwigdurende grafrust in DrentheNatuurbegraafplaats Mepperdennen

Mepperdennen | Drenthe

Natuurbegraafplaats Mepperdennen ligt vlakbij het plaatsje Meppen in een van de stilste gebieden van Drenthe. In de driehoek Coevorden, Hoogeveen en Assen ligt de 22 hectare grote natuurbegraafplaats waar eeuwigdurende grafrust heerst.

Tot aan de jaren vijftig van de vorige eeuw was hier vooral woeste grond en stuifzand. Nu kenmerkt het gebied zich door een gevarieerd bos met mooie vergezichten aan de randen. Het islamitische gedeelte ligt hier in een gevarieerd jong bos, waar zeer veel soorten planten en bomen voorkomen. Hier kunt u een plek reserveren voor u zelf, samen met uw partner of een familiegraf.

Voorzieningen

Op Natuurbegraafplaats Mepperdennen vindt u een sfeervol ontvangsthuis dat van alle gemakken is voorzien.

Paden

Op de natuurbegraafplaats zijn paden aangelegd, zodat er geen schade ontstaat op plekken waar graven en begroeiing zich bevinden. De slingerende paden leiden u over de hele begraafplaats. Deze zijn breed opgezet om uitvaarten mogelijk te maken.

Parkeerruimte

Bij de natuurbegraafplaats is voldoende parkeergelegenheid. De parkeerplaats ligt direct naast het ontvangsthuis.

Vervoer

Voor mensen die moeilijk ter been zijn, is er een electrokar beschikbaar. Deze e-car wordt altijd door een van onze medewerkers bestuurd. Het is dus van belang om tijdig te laten weten als u hier gebruik van wenst te maken.

Afspraak maken Mepperdennen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Tarieven Mepperdennen

De eenmalige aankoopkosten zijn inclusief de grafmarkering, het beheer en onderhoud door Mepperdennen. De kosten kunnen eventueel in termijnen worden betaald.

Enkel graf € 3.950,–
Begraafkosten € 695,–

De begraafkosten betaalt u pas wanneer de begrafenis plaatsvindt.