Eeuwigdurende grafrust in GelderlandNatuurbegraafplaats Schapenmeer

Schapenmeer | Gelderland

Natuurbegraafplaats Schapenmeer ligt vlakbij het mooie kastelendorp Vorden in de Gelderse Achterhoek. De natuurbegraafplaats lig in een bos van ruim 65 hectare en heeft een oppervlakte van circa 6,5 hectare. Hiermee is de eerste islamitische natuurbegraafplaats in Gelderland geopend waar het mogelijk is om eeuwigdurende rust te vinden. Een van de kernwaarden die zowel voor moslims als voor de natuurbegraafplaats belangrijk is.

Bos, heide en het schapenmeertje wisselen elkaar af in dit gebied. Hier ligt de Islamitische zone tussen oude douglassparren.

Voorzieningen

Op Natuurbegraafplaats Schapenmeer vindt u geen ontvangsthuis, maar een openlucht boskapel.

Paden

Op de natuurbegraafplaats zijn paden aangelegd, zodat er geen schade ontstaat op plekken waar graven en begroeiing zich bevinden. De slingerende paden leiden u over de hele begraafplaats. Deze zijn breed opgezet om uitvaarten mogelijk te maken.

Parkeerruimte

Op de natuurbegraafplaats is voldoende ruimte om te parkeren. Direct naast het islamitisch begraaf gedeelte is er mogelijkheid om de rouwwagen en 25 auto’s te parkeren.

Vervoer

Voor mensen die moeilijk ter been zijn, is er een electrokar beschikbaar. Deze e-car wordt altijd door een van onze medewerkers bestuurd. Het is dus van belang om tijdig te laten weten als u hier gebruik van wenst te maken.

Afspraak maken Schapenmeer

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Tarieven Schapenmeer

De eenmalige aankoopkosten zijn inclusief de grafmarkering, het beheer en onderhoud door Schapenmeer. De kosten kunnen eventueel in termijnen worden betaald.

Enkel graf € 4.250,–
Begraafkosten € 695,–

De begraafkosten betaalt u pas wanneer de begrafenis plaatsvindt.