Eeuwigdurende grafrust in Zuid-LimburgNatuurbegraafplaats Eygelshof

Eygelshof | Limburg

Eygelshof is de eerste en enige natuurbegraafplaats van Zuid-Limburg, gelegen aan de rand van het dorpje Eygelshoven. Door de hoge ligging biedt dit nieuwe natuurgebied een prachtig uitzicht over het omliggende heuvellandschap.

De natuurbegraafplaats is bijna 6 hectare groot. Een bijzondere gedenkplek met een rijke geschiedenis. Hier ligt de Islamitische zone op de rand van de heuvel. Een open stuk met lage bomen en uitzicht over het dorp.

Voor Limburg is dit de eerste natuurbegraafplaats waar eeuwigdurende grafrust een van de kernwaarden is.

Voorzieningen

Op Natuurbegraafplaats Eygelshof vindt u een klein, maar sfeervol ontvangsthuis dat van alle gemakken is voorzien.

Paden

Op de natuurbegraafplaats zijn paden aangelegd, zodat er geen schade ontstaat op plekken waar graven en begroeiing zich bevinden. De slingerende paden leiden u over de hele begraafplaats. Deze zijn breed opgezet om uitvaarten mogelijk te maken.

Parkeerruimte

Bij de natuurbegraafplaats is voldoende parkeergelegenheid. De parkeerplaats ligt onderaan de heuvel. Iets verderop ligt een grote parkeerplaats, voor grotere groepen.

Vervoer

Voor mensen die moeilijk ter been zijn, is er een electrokar beschikbaar. Deze e-car wordt altijd door een van onze medewerkers bestuurd. Het is dus van belang om tijdig te laten weten als u hier gebruik van wenst te maken.

Afspraak maken Eygelshof

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

 

Tarieven Eygelshof

De eenmalige aankoopkosten zijn inclusief de grafmarkering, het beheer en onderhoud door Eygelshof. De kosten kunnen eventueel in termijnen worden betaald.

2022 2023
Enkel graf € 3.750,– € 3.950
Begraafkosten € 595,– € 695,-

De begraafkosten betaalt u pas wanneer de begrafenis plaatsvindt.