Onze locaties

Islamitisch natuurbegraven is nu mogelijk op vier locaties in Nederland.
Hier kunt u een plek in de natuur uitzoeken voor een laatste rustplaats.

 

Eygelshof

Eygelshof is de eerste en enige natuurbegraafplaats van Zuid-Limburg, gelegen aan de rand van het dorpje Eygelshoven. Door de hoge ligging biedt dit nieuwe natuurgebied een prachtig uitzicht over het omliggende heuvellandschap. De natuurbegraafplaats is bijna 6 hectare groot. Een bijzondere gedenkplek met een rijke geschiedenis.

Lees meer over Eygelshof

 

Mepperdennen

Natuurbegraafplaats Mepperdennen ligt vlakbij het plaatsje Meppen in een van de stilste gebieden van Drenthe. Het terrein van de natuurbegraafplaats is 22 hectare groot. Tot aan de jaren vijftig van de vorige eeuw was hier vooral woeste grond en stuifzand. Nu kenmerkt het gebied zich door een gevarieerd bos met mooie vergezichten aan de randen.

Lees meer over Mepperdennen

 

Schapenmeer

Natuurbegraafplaats Schapenmeer ligt vlakbij het mooie kastelendorp Vorden in de Gelderse Achterhoek. De natuurbegraafplaats lig in een bos van ruim 65 hectare en heeft een oppervlakte van circa 6,5 hectare. Bos, heide en poelen wisselen elkaar af in dit gebied.

Lees meer over Schapenmeer

 

Zomerlanden

Zomerlanden is de eerste grote natuurbegraafplaats in Zuid-Holland aan de boorden van de Oude Maas in Heinenoord. Het natuurgebied bestaat deels uit een oud loofbos en deels uit nieuwe aanplant. Een meanderende waterloop doorkruist het 9 hectare grote gebied.

Lees meer over Zomerlanden