Een graf reserveren

Wanneer u interesse heeft in een eigen plek op een islamitische natuurbegraafplaats, kunt u dat vooraf aangeven. In principe mag u overal een plek reserveren, zolang die nog vrij is. Sommige plekken zijn door ecologische waarde uitgesloten voor graven.

Een plek reserveren kan zowel bij leven als na overlijden. Wanneer u interesse heeft in het reserveren van een plek, dan plannen wij hiervoor altijd een afspraak met u in.

Soms zijn de omstandigheden dusdanig dat het niet mogelijk is om een fysieke afspraak te plannen. Het is desgewenst ook mogelijk om een plek op afstand te reserveren. Wij begeleiden u dan middels een videoverbinding of via foto’s. U kunt hiervoor contact met ons opnemen, dan bellen wij u voor een afspraak.

Eeuwigdurend grafrecht

Graven krijgen hier alle ruimte, gesitueerd op een ruim stuk grond. Het graf wordt niet geruimd en het grafrecht is eeuwigdurend conform de islamitische traditie. Als nabestaande kunt u het graf altijd terugvinden; we meten de ligging nauwkeurig in en u krijgt de exacte gegevens. Zo kunt u altijd, op momenten dat u dat wilt, naar deze plek terugkeren.

Hoe kunt u een graf reserveren?

Door onderstaand formulier in te vullen, laat u aan ons weten dat u interesse heeft in een graf op een islamitische natuurbegraafplaats. We nemen daarna spoedig contact met u op om een afspraak in te plannen. Pas als u daadwerkelijk een graf heeft gereserveerd, sturen wij de factuur. Het invullen van het formulier verplicht u dus niet tot de aanschaf van een graf.

Geïnteresseerd?

Als u het formulier hieronder invult, dan nemen we contact met u op.

Interesseformulier